Hotel Florent, comfortabel overnachten, gezellig genieten.

Hotel Florent - LierBedankt voor de interesse in Florent. Wij bieden een locatie in het hartje van Lier, een ontmoetingsplaats voor binnen en buitenlandse toeristen. Ook de lokale bevolking voelt zich hier thuis.

Het hotel is uitgerust met alle modern comfort en wij hebben uiteraard ook oog voor het interieur. Aan de bar kan u genieten van talrijke biersoorten. Uitgebreid dineren of een snack eten behoren eveneens tot de mogelijkheden. Zowel de kwaliteit als de vriendelijkheid is belangrijk.Alle kamers zijn uitgerust met alle hedendaags comfort: gratis wifi, flatscreen televisie, airco, bad en/of douche, telefoon, ... Alles wat u kan en moet verwachten van een modern 3 sterren hotel. Voor reservaties kan u online de beschikbaarheid nagaan.Wij bieden u ook steeds enkele aantrekkelijke arrangementen aan, met een combinatie van overnachten en culinair genot.

Reservaties voor Groepen of seminaries: /info@hotelflorent.be

Wij beschikken over een mooie multifunctionele zaal. Hierin kunnen feesten georganiseerd worden, maar ook vergaderingen of recepties van bedrijven vinden hier een gepast onderkomen.Contacteer ons met al uw vragen.

Reservaties

Heeft u vragen of wenst u inlichtingen?
Contacteer ons dan vrijblijvend via onderstaand contactformulier.

Lees meer