Beste klanten,
Graag verwennen we u tijdens de feestdagen,
met onze afhaal buffetten.
Op 24 en 31 december van 14:00 tot 18:00
Op 25 december en 1 januari van 12:00 tot 16:00
Visbuffet: vanaf 2 personen:
Haasje van wilde zalm gepocheerd
Trostomaten gevuld met grijze garnalen uit de Noordzee
Duo van gerookte zalm en forel met opgevulde eitjes
Scampi zacht gegaard
Tataki van tonijn
Aangepaste sausen.
€ 22,50 per persoon.
Vleesbuffet: vanaf 2 personen:
Heerlijk gerookte lende zoals carpaccio
Filet van kalf
Duo van wildpaté en foie gras met 2 confituren
De beste ham uit Italië
Eenden borst gerookt met vijgen
Kort gebakken rosbief
Aangepaste sausen.
€ 22,50
Gemengd buffet vanaf 2 personen:
Haasje van wilde zalm gepocheerd
Trostomaten gevuld met grijze garnalen
Tataki van tonijn
Kort gebakken rosbief
Gerookte eendenborst met vijgen
Duo van wildpaté en foie gras met 2 confituren
Aangepaste sausen.
€ 22,50
Gemengde salades vanaf 2 personen:
Indien u wenst kan u hierbij een groenteboeket bestellen bestaande uit:
Sla, komkommer, wortelen, tomaten, witte koolsla, fijne boontjes, pasta en koude patatjes.
€ 6,50 per persoon
Velouté van knolselder met speksnippers per liter € 07,50
Tomatenroomsoep met balletjes per liter € 06,00
Halve kreeft Belle-Vue € 19,50
Gestoomde zeetongrolletjes Dugléré
Pommes duchesse € 23,50
Filet van hert met wildjus, veenbessen, gebakken
witloof en ovenpatatjes met spek € 24,00
Reserveren kan via mail: info@hotelflorent.be
tel: 03 491 03 10.